Slavni američki glumac John Travolta (56) posjetio je australsku nogometnu reprezentaciju u njihovoj bazi Muldersdriftu, 40 kilometara od Johannesburga. Zvijezda popularnih holivudskih filmova poput “Groznice subotnje večeri” i “Paklenog šunda”, sletio je za upravljačem vlastitog zrakoplova na aerodrom Lanseria u petak ujutro u društvu trudne supruge Kelly Preston i kćeri Elle.

– Posljednji put kada sam posjetio australsku svlačionicu bili su više impresionirani činjenicom da im je Danny Zuko (Travoltin lik iz filma Briljantin) u svlačionici nego samim Svjetskim prvenstvom. Nisam ih mogao pratiti u Njemačkoj (2006.) jer sam imao filmske obveze, ali ovoga puta ću imati priliku uživati u njihovoj utakmici i svemu što Južna Afrika može ponuditi – rekao je Travolta, koji je prilikom posjeta pozirao s dresom s brojem 10, svog omiljenog igrača “socceroosa” Harryja Kewella, kao i šalom australske reprezentacije.

– Travolta nam je zaželio sreću i njegov je posjet bio vrlo inspirativan – komentirao je vratar australske reprezentacije Mark Schwarzer.

Otvarajuću utakmicu na SP-u Australci igraju u nedjelju u Durbanu protiv Njemačke, a Travolta će taj dvoboj pratiti uživo.

izvor: sportskenovosti.hr

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>