John Travolta došao ohrabriti australsku reprezentaciju

Slavni američki glumac John Travolta (56) posjetio je australsku nogometnu reprezentaciju u njihovoj bazi Muldersdriftu, 40 kilometara od Johannesburga. Zvijezda popularnih holivudskih filmova poput “Groznice subotnje večeri” i “Paklenog šunda”, sletio je za upravljačem vlastitog zrakoplova na aerodrom Lanseria u petak ujutro u društvu trudne supruge Kelly Preston i kćeri Elle.

– Posljednji put kada sam posjetio australsku svlačionicu bili su više impresionirani činjenicom da im je Danny Zuko (Travoltin lik iz filma Briljantin) u svlačionici nego samim Svjetskim prvenstvom. Nisam ih mogao pratiti u Njemačkoj (2006.) jer sam imao filmske obveze, ali ovoga puta ću imati priliku uživati u njihovoj utakmici i svemu što Južna Afrika može ponuditi – rekao je Travolta, koji je prilikom posjeta pozirao s dresom s brojem 10, svog omiljenog igrača “socceroosa” Harryja Kewella, kao i šalom australske reprezentacije.

– Travolta nam je zaželio sreću i njegov je posjet bio vrlo inspirativan – komentirao je vratar australske reprezentacije Mark Schwarzer.

Otvarajuću utakmicu na SP-u Australci igraju u nedjelju u Durbanu protiv Njemačke, a Travolta će taj dvoboj pratiti uživo.

izvor: sportskenovosti.hr