Izvučeni parovi repassage-a i međukola

 

Prvo kolo na Malonogometnom turniru Višići 2011. završilo je sinoć (petak, 08. srpanj), a odmah po završetku druge utakmice uslijedilo je izvlačenje parova za repassage i međukolo. Danas (subota, 09. rpanj) je slobodan dan na turniru. U repassage-u će nastupiti 12 ekipa, odnosno 6 parova koji će svoje utakmice igrati u nedjelju (10. srpanj), ponedjeljak (11. srpanj) i utorak (12. srpanj). Nakon toga četiri ekipe igrat će u srijedu (13. srpanj) međukolo, te će se taj dan saznati svi sudionici osmine finale Malonogometnog turnira Višići 2011. U nastavku donosimo pregled parova repassage-a i međukola.

 

U repassage-u će igrati sljedeće ekipe: MZ Dretelj, Caffe bar “Fontana” Čapljina, Luka i prijatelji, Luka Ploče, MZ Višići, Staševica, Caffe bar “Trokadero” Domanovići, Osvetnici, Vitina, Caffe slastičarna “Oaza” Višići, Auto Lijanović Mostar i MNK Crni put Metković.

Parovi repassage-a

Nedjelja (10. srpanj)

20:30 h MZ Dretelj-Caffe bar “Trokadero” (par C)

21:30 h Vitina-Caffe slastičarna “Oaza” (par B)

Ponedjeljak (11. srpanj)

20:30 h Staševica-Caffe bar “Fontana” (par A)

21:30 h Luka i prijatelji-Osvetnici (par D)

Utorak (12. srpanj)

20:30 h MNK Crni put-MZ Višići (par E)

21:30 h Auto Lijanović Mostar-Luka Ploče (par F)

Međukolo (srijeda, 13. srpanj)

20:30 h Pobjednik para F-Pobjednik para D

21:30 h Pobjednik para C-Pobjednik para B

Pobjedničke ekipe iz parova utakmica A i E automatski su, srećom ždrijeba, prošli u osminu finala, te one neće igrati međukolo. U međukolu će se sastati pobjedničke ekipe parova F-D i C-B. Vrlo vjerojatno je da ćemo upravo u međukolu vidjeti jednu od jačih utakmica, ukoliko “Osvetnici” Filipa Pikana Krvavca i Auto Lijanović prođu repasage.

Dvanaest ekipa koje su osigurale nastup u osmini-finala ovoga turnira su: HMNK Stolac, Tutta forze, Caffe bar “Brend” Višići, Dalmata Vita Vi, Caffe bar “Stari Pjer” Domanovići, Caffe bar “Hennessy” Čapljina, Clasic, Caffe bar “Parni Valjak” Višići, “Elting” Čapljina, “Sloga” Trebižat, Jabulani i Caffe bar “Fenix” Višići.