Čapljinski portal, HERC Vjesnik i Radiopostaja Čapljina zajedno su pokrenuli akciju izbora sportaša godine općine Čapljina za 2010 godinu. Od danas, putem Čapljinskog portala i HERC Vjesnika moći ćete glasati za sportaša, sportašicu, mladu nadu, trenera i športski kolektiv općine Čapljina za 2010 godinu. Na portalu ćete pronaći anketu sa svim kategorijama, a glasati možete samo jednom za svaku kategoriju.

Kad je u pitanju HERC Vjesnik, u novom, sedmom broju, koji ćete na kioscima biti od 07. studenog, pronaći ćete kupon koji ćete ispuniti i dostaviti Organizacijskom odboru, a koji će na kraju preborajati sve glasove, i one s portala i one s kupona, te tako proglasiti najbolje u svim kategorijama.

Također, u istoj anketi u kojoj ćete glasati moći ćete svakoga dana i svake minute pratiti rezultate glasanja i trenutni omjer među kandidatima.

 

U anketi su uključeni i neki Višićani, te sam nogometni klub HNK Višići, kao sportski kolektiv, pa Vas pozivamo da glasate za njih i date im punu podršku u ovom izboru.

Svečana promocija i dodjele nagrada održat će se 20. prosinca u hotelu ”Mogorjelo”, s početkom u 20:00 sati. Link na anketu.

izvor: caportal.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>