Preksinoć se u prostorijama O.Š. Lipanjske zore u Višićima održala sjednica na kojoj je izabrano novo Povjerenstvo Mjesne zajednice Višići. Na izborima su mogli sudjelovati svi građani registrirani kao birači u naseljenom mjestu (mjestima) koje obuhvaća Mjesna zajednica.

Odazvalo se 48 naših suseljana. Na početku same sjednice, koju je vodio Mile Limov, bivši dopredsjednik Mjesne zajednice, svatko je mogao predložiti nekoga od prisutnih da bude člano novog Pojerenstva. Tako je predloženo, a potom i izabrano sljedećih 10 osoba:

1. Ilija Maslać

2. Vlado Jović

3. Toni Blažević

4. Vinko Barić

5. Andrej Zvono

6. Josip Cvitanović

7. Vito Blažević

8. Nikica Cvitanović

9. Slaven Cvitanović

10. Ante Menalo

 

Zatim je uslijedio izbor predsjednika, dopredsjednika i tajnika Mjesne zajednice. Nakon kratkog dogovora, jednoglasno su izabrani

Vlado Jović, predsjednik

Vinko Barić, dopredsjednik

Josip Cvitanović, tajnik.

Ovim putem se zahvaljujemo bivšem Povjerenstvu Mjesne zajednice koji su odradili odličan posao u svome mandatu, a također novom Povjerenstvu čestitamo i želimo puno uspjeha u radu.

 

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>