U novom broju HERC Vjesnika očekuju vas brojne fotoreportaže,razgovori,teme i aktualnosti iz cijele Hercegovine. Potražite svoj primjerak novog,16.broja, HERC Vjesnika u kojem uz ostalo možete pronaći:

ČAPLJINA: HERC donosi foto zapis malih prvašića u Čapljini koji su po prvi puta zakoračili u školu i sjeli u školske klupe

HERC RAZGOVOR: Za HERC Vjesnik govori načelnik Općine Čapljina dr.Smiljan Vidić. Načelnik Vidić u HERCU odgovara na pitanja o trenutačnoj političkoj i gospodarskoj situaciji na ovom području, što je do sada učinjeno i što se planira u sljedećem razdoblju.

ČAPLJINA: HERC tema broja. Kakva je stanje s nasipima i obalama rijeka na području Općine Čapljina. Zbog čega ove godine neće biti već ranije pripremljenog projekta sanacije nasipa i dijelova obala rijeka na ovom području. Kakve sve posljedice prijete Čapljini i njezinim žiteljima.

LJUBUŠKI: U Ljubuškom uskoro hotel vrijedan 6 milijuna KM. Nova radna mjesta, wellness centar,restorani…

GRUDE: Gospodarska zona Pogana vlaka u cilju i gospodarstvenicima i vlastima.Grude jačaju svoje gospodarstvo

ČAPLJINA: Vrijedan i dobrodošao projekt sanacije i obnove lokalnih prometnica u gradu i prigradskim naseljima.

ČITLUK: Sve u znaku 56.turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije DANI BERBE GROŽĐA-BROTNJO 2011.

HERC PREDSTAVLJA: Hercegovački STAP- pokretačka snaga i turistički brend Hercegovine.

ČAPLJINA: HERC na obnoviteljskoj skupštini čapljinske podružnice HKD-a NAPREDAK.

GRUDE: HKUD „sv.Ivan Krstitelj“ iz Ružića na gostovanju u Tenji kod Osijeka. Gruđanka Matea Iličić među tri najljepše djevojke.

HERC ZAŠTITNO LICE: NIKOLINA ČOLAK(19) iz Širokog Brijega na snimanju za HERC Vjesnik.

ŠIROKI BRIJEG: HERC festivali. Dvanaesto izdanje Mediteran film festivala u Širokom Brijegu-festivalska povorka najboljih svjetskih dokumentarnih ostvarenja.

NEUM: HERC na spektakularnom 16.izdanju Hrvatskog glazbenog festivala ETNO FEST NEUM 2011. Fotoreportaža sa festivala koji je „izbacio“ brojne hitove.

LJUBUŠKI: Fotoreportaža sa vodopada Kravice,svjetskoj turističkoj atrakciji, na kojem u zadnje vrijeme vrijedi zanimljiva vjersko-turistička kombinacija. Nakon molitve u Međugorju skupine mladih poljaka i slovaka organizirano dolaze rashladiti se na Kravice

GABELA POLJE: Mjesna zajednica Gabela polje ovog je ljeta proživljavala pravu sportsku groznicu a glavni „krivac“ za to je veliki uspjeh malonogometne ekipe ovog naselja u čapljinskoj Općini. GABELA POLJE,SELO VELIKO,SELO VELIKO…još dugo će odjekivati dolinom Neretve.

NEUM: FOTOPREGLED. Ljeto u Neumu kroz kameru HERC Vjesnika. Što se sve moglo vidjeti i doživjeti ovog ljeta na neumskim plažama.

GABELA: FOTOZAPIS- HERC na spektakularnom otvaranju nove tribine stadiona na Podavali. Veselo i vatreno otvaranje tribine na koju može stati dvostruko više gledatelja nego što je u Gabeli stanovnika.

ČAPLJINA: FOTOZAPIS sa malonogometne Lige Hercegovine kojoj je domaćin bila Čapljina. Bijelo polje(Mostar) prvak Hercegovine,ozračje i organizacija za čistu desetku.

ČITLUK: Osvrt na 6. Rukometni memorijal „Stanko Sivrić-Međugorje Bet live cup 2011“. Za HERC govori Tomislav Pehar, direktor ovog svjetski poznatog rukometnog memorijala.

HERC POZIV DJEVOJKAMA: Budite HERC ZAŠTITNO LICE

POSTER: Malonogometna ekipa Bijelog polja(Mostar)- prvak Hercegovine.

S HERCOM uvijek u središte zbivanja.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>