S ciljem zaštite zdravlja djece, zdravlja roditelja/staratelja kao i zdravlja djelatnika, a kako bi spriječili širenje zarazne bolesti uzrokovane korona-virusom (COVID-19) ovom prilikom nadležno Ministarstvo dostavlja informaciju koja se odnosi na prijavu i upis djece u prvi (I.) razred osnovnih škola za školsku 2020./2021. godinu.

Prijava za upis djece u osnovne škole HNŽ za školsku 2020./2021. godinu obavit će se u razdoblju od 15. travnja do 08. svibnja 2020. godine. Poziv za prijavu djece, uz informacije vezane za upis, neophodno je da sadrži i elektroničku formu Upisnog listahttps://drive.google.com/open?id=1aLr6YashfcaudAClTPKOngv7aW-jjkeD

U prvi razred školske 2020./2021. godine upisat će se djeca koja od 01. ožujka 2020. navršavaju pet i pol (5,5) godina života.

Nadležno Gradsko tijelo uprave, uz pismeni zahtjev roditelja/staratelja djeteta i procjenu Povjerenstva za upis učenika u prvi razred, može dopustiti da obavezno školovanje počne godinu ranije ili kasnije, ako je to u najboljem interesu djeteta.

O terminima dostavljanja ostale dokumentacije, kao i točnim datumom provođenja ostalih aktivnosti predviđenih za upis u prvi razred, škola će  vas pravodobno obavijestiti.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>