Hrvatski narodni sabor (HNS) Bosne i Hercegovine bit će upriličen u utorak, 19. travnja u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru, s početkom u 12 sati. Tim povodom, u ponedjeljak, 18. travnja u hotelu “Ero” u Mostaru bit će održana konferencija za novinare Organizacijskog odbora HNS-a BiH, s početkom u 12 sati.


Image

Predstavnici medijskih kuća iz BiH i inozemstva moći će pratiti cjelokupan tijek sjednice HNS-a BiH u utorak, 19. travnja, a nakon završetka sjednice bit će upriličena konferencija za novinare u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača”.

Mediji se mole da se akreditiraju za praćenje HNS-a BiH, a akreditacije se mogu se preuzeti u utorak, 19. travnja u Hrvatskom domu “Herceg Stjepan Kosača” od 10 do 11,30 sati.

Također, cjelokupno zasjedanje HNS-a BiH moći će se izravno pratiti na:www.erotel.tv, priopćeno je iz Pododbora za medije HNS-a BiH.

 

bljesak.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>