Za vikend (09. i 10. rujan) su naši nogometaši započeli svoja natjecanja. Predpioniri i pioniri gostovali su u Stocu, dok su seniori putovali u Bijelo polje, a naš sportski kolektiv u prvom kolu upisao je po pobjedu, poraz i neriješen ishod.

Predpioniri su na gostovanju u Stocu kod FK Iskra upisali sigurnu i visoku pobjedu. Prvo poluvrijeme završeno je 3:0, te su već tada riješili utakmicu u svoju korist, a do kraja susreta postigli su još dva pogotka.

Pioniri su također igrali protiv FK Iskra. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a u drugom su postignuta četiri. Po dva pogotka postignuta su na obje strane, te je utakmica završila podjelom bodova. Oba pogotka za naše nogometaše postigao je Matej Šutalo.

Seniori su u prvom kolu gostovali u Bijelom polju, a protivnik je bio FK Bjelopoljac. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 2:0 za domaćine, a oba pogotka postignuta su nakon prekida. U drugom poluvremenu naši nogometaši zaigrali su bolje, ali do pogotka nakon par odličnih prilika nisu stigli, te je uslijedila kazna, pa je utakmica završena rezultatom 3:0. Pogotke za FK Bjelopljac postigli su Alis Šunje, Aldin Muhamedović i Dženan Hubaba.

U idućem kolu na Čaere dolaze NK Gošk (mlađi uzrasti) i HNK Kruševo (seniori).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>