DSC_0465Naši nogometaši su danas (nedjelja, 02. studeni) u Grudama odigrali utakmicu bez pogodaka i tako uspjeli osvojiti jedan bod. Gosti su u ovom kolu prošli dosta loše. Jedini bod osvojili su HNK Višići, dok su nogometaši Tomislava i Posušja uspjeli postići po jedan pogodak, a nogometaši iz Čitluka uopće nisu ni otputovali u Kamešnica, pa se može reći da je ovo kolu definitivno primalo domaćinima. U derbiju kola Blagaj je tijesno pobijedio Posušje (2:1), što je iskoristila Sloga iz Ljubuškog i tako pobjegla na 3 boda. Derbi začelja igrali su Iskra i Šujica, a  pobjedu je upisala ekipa Iskre. Vrijednu pobjedu ostvarila je i druga Sloga, ona iz Uskoplja i to protiv Kupresa. Klis je također slavio protiv trećeplasirane ekipe, HNK Tomislav.

HNK Višići sada imaju 8 bodova, kao i stolačka Iskra, te dijele 11. mjesto. Nakon teškog gostovanja i poraza u Blagaju, ekipa Posušja dolazi na Čaere, a ta će joj utakmica označiti da li će ostati u utrci za prvaka ili će Sloga iz Ljubuškog ostvariti još veću bodovnu razliku. Također, i našim nogometašima je to važna utakmica. Pobjedom bi se definitivno odvojili od začelja tablice, te tako proljetni dio prvenstva dočekali mirnije.

Rezultati 11. kola

Sloga Ljubuški-Stolac 4:0

Iskra-Šujica 2:0

Klis-Tomislav 2:1

Sloga U-Kupres 2:0

Blagaj-Posušje 2:1

Kamešnica-Brotnjo (gosti iz Čitluka nisu došli na utakmicu)

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>