Danas (nedjelja, 27.10.) u okviru 7. kola Županijske nogometne lige HNŽ Višićani će na svom terenu ugostiti FK Lokomotiva iz Mostara. Utakmica je na rasporedu u 14:30 sati, a kao i uvijek dosad ulaz za sve gledatelje je besplatan. Iz kluba pak najavljuju da će na ulazu na tribine biti postavljena kutija za dobrovoljne priloge za radove na stadionu. Podsjećamo, HNK Višići su prije 4 dana postali prvi klub u Općini koji ima reflektore na svom stadionu, te jedan od rijetkih u Hercegovini koji se može s tim pohvaliti.

Pored reflektora, u tijeku su i mnogi drugi infrastrukturni projekti na stadionu, od zamjene ograde do radova na pomoćnom terenu.

Osim na “radnom” planu, Višići odlično guraju i na sportskom, te zasad čvrsto drže prvo mjesto sa šest pobjeda iz isto toliko odigranih utakmica uz uvjerljivu gol razliku 26:1. Podržimo ih danas na putu prema još jednoj pobjedi!

[SUTRA IGRA SELO!] ⚽️⚽️⚽️🏆 Županijska liga HNŽ🗓 Nedjelja, 27.10.⏰ 14:30 HNK Višići – FK Lokomotiva Mostar🏠 Stadion "Čaeri"💸 Ulaz: Džaba

Objavljuje HNK VišićiSubota, 26. listopada 2019.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>