U zadnjoj današnjoj utakmici, HNK Višići prekinuli su negativni niz od 4 poraza. Na Čaere je došla drugoplasirana ekipa prvenstva, a prisutni gledatelji imali su što za vidjeti. Ukupno šest pogodaka i mnoštvo lijepih akcija.

U 22. minuti Mario Čerkez fantastičnim dalekometnim šutom pogađa za vodstvo, koje je nažalost trajalo svega dvije minute, a za izjednačenje je pogodio Harun Gološ. S rezultatom 1:1 otišlo se na odmor. Početkom drugog poluvremena Čerkez šalje dijagonalni pas za Petra Jurasa koji se rješava svog suparnika i odlično poslužuje Čerkeza koji hladnokrvno pogađa za vodstvo od 2:1. Filip Barić u 64. minuti pogađa za 3:1, ali ga je ubrzo ozlijedio suigrač Bule, pa je morao napustiti teren. Igra domaćina u završnoj trećini utakmice je pala, što su gosti iskoristili za smanjenje rezultata. Strijelac je bio Amar Turajlić. U zadnjim sekundama utakmice postignut je konačni rezultat (4:2), a također vrijedi istaknuti da su gosti zadnjih 20-ak minuta na gol morali postaviti rezervnog igrača, jer im se vratar Zlatan Repeša povrijedio u jednom duelu sa svojim suigračem.

U idućem kolu HNK Višići gostuju u Međugorju (28. travanj u 17:00 h).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>