Nogometaši Višića danas (subota, 18. kolovoz) su otvorili novu sezonu u Drugoj ligi Jug FBiH gostovanjem u Vrapčićima kod FK Lokomotiva. Krajnji rezultat bio je 3:2 za domaćina, a strijelci za HNK Višići bili su Ivan Knežević i Aldin Muhamedović.

 

Prije svega treba istaknuti da je teren u Vrapčićima ove godine daleko najbolji u posljednjih 15-ak godina, bar koliko se sjećaju naši stariji igrači. Međutim, HNK Višići u ovoj su se utakmici našli u nezgodnoj poziciji, jer je nekolicina igrača bila spriječena raznim obvezama, pa je tako vratarsku poziciju zauzeo Josip-Ilija Kalfić, koji je u prošloj sezoni zadobio teški prijelom noge, ali se ipak odlučio pomoći svome klubu. HNK Višići uspješno su se nosili s domaćinima sve do pred kraj prvog dijela. FK Lokomotiva povela je nakon slobodnog udarca, kada je glavom s peterca poentirao domaći napadač. S rezultatom 1:0 za FK Lokomotiva se otišlo na odmor. U drugom dijelu nogometaši Višića posložili su svoju igru, što je i urodilo plodom. Iz jednog slobodnog udaraca s oko 40-ak m mrežu domaćeg vratara zatresao je Ivan Knežević, koji je i sam ostao zatečen postignutim pogotkom. Međutim, ponovno se dogodio mali pad koncentracije u igri HNK Višići, te su domaćini poveli 2:1, a ubrzo, iz još jednog prekida, na 3:1. U zadnjim minutama utakmice Aldin Muhamedović silovito je opalio loptu s 20-ak m. Domaći vratar uspio je odbiti loptu u zrak, koja ga je preletila, te se otkotrljala u gol. Sve u svemu, za prvu utakmicu i nije bila toliko loša predstava naših nogometaša, koji su kako smo već pisali, kasnili s pripremama, te ova sasvim neobična situacija gdje se za ovu utakmicu okupilo tek 12 igrača, s tim da je na vratima bio nekadašnji igrač, koji je imao par odličnih intervencija.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>