Ovaj vikend startala je i Druga liga FBiH Jug. HNK Višići sezonu su otvorili porazom (2:0) u Uskoplju od HNK Sloga. Ćuljak i Zec u drugom poluvremenu pogodili su za pobjedu. U idućem kolu (28. kolovoz, nedjelja, 17:00 h) na Čaere dolazi HNK Grude. Prije toga, u utorak (23. kolovoz, 17:30 h) će na Čaere doći HNK Čapljina.

 

HNK Sloga Uskoplje-HNK Višići (0:0) 2:0

HNK Sloga kontrolirala je igru u cijelom susretu, ali bez pravih prilika pogotovo u prvom poluvremenu. U drugom dijelu jednu izglednu priliku obranio je vratar Višića Dado Martinović, dok je u preostale dvije bio nemoćan. Kod vodećeg pogotka uspio je obraniti prvi šut, ali odbijenu loptu u mrežu je pospremio Ćuljak. Drugi pogodak pao je nakon nepostojećeg prekršaja, kojih je na ovoj utakmici bila nekolicina, i to sve u krugu 20-30 m od gola HNK Višići. Dovoljno je istaknuti da je glavni sudac bio gosp. Podrum. Međutim, za dotičnog suca se može reći da je dobro odradio ovaj susret, jedina zamjerka od strane HNK Višići bili su upravo ovi prekršaji u opasnoj zoni. Igra domaćina bila je korektna, uz par nepotrebnih startova, odnosno 3-4 ´laktarenja´ u kojima su nastradali Dejan Tolo, Nikica Raguž Weah i Darijo Mustapić.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>