U drugom kolu Druge lige Jug FBiH nogometaši Višića poraženi su u Stocu rezultatom 3:1. Pogodak za naš klub postigao je Denis Proleta iz jedanaesterca. Pri rezultatu 2:1 Marcel Mace je imao priliku koju nije realizirao, a ubrzo nakon toga domaćini su postigli pogodak za konačni rezultat. Također je važno istaknuti da su HNK Višići bili oslabljeni neigranjem Mirka Majstorovića, Dejana Tole, dok je kapetan IVan Knežević odradio samo drugo poluvrijeme. Kapetansku traku u ovoj utakmici preuzeo je Nikica Raguž Weaha.

 

Rezultati 2. kola

Stolac-Višići 3:1

Igman-Troglav 2:2

Tomislav-Brotnjo 1:3

Sloga U-Bigeste 5:0

Grude-Turbina 2:2

Kupres-Lokomotiva 4:0

Kamešnica-Posušje 2:1

Sloga Lj-Klis 6:0

Brotnjo drži prvo mjesto s maksimalnim učinkom (3 utakmice i 3 pobjede) uz gol-razliku 10:2. Iza njih su Troglav i Sloga Uskoplje sa 7 bodova, a začelje tablice drže Lokomotiva, Klis i Bigeste koji su bez bodova. Višići zauzimaju 12. mjesto s gol-razlikom 3:6.

U nedjelju (11. rujan) na Čaere dolazi HNK Kupres, pa ovim putem pozivamo naše navijače Malčere i ostale ljubitelje nogometa na utakmicu.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>