HNK Višića danas (nedjelja, 10. travnja) su gostovali u Ljubuškom protiv posljednjoplasirane NK Sloga. Utakmicu je odlučio sudac u drugom poluvremenu kada je doslovno izmislio jedanaesterac za domaćine, kojeg je realizirao Matić.

 

U prvom, kao i u drugom poluvremenu domaći nogometaši nisu imali nijednu opasnu situaciju kojom bi ugrozili vratara Martinovića. Što se tiče HNK Višići, dobre prilike propustili su Mirko Bošković i Josip-Ilija Kalfić Coffi, dok je Mirko Majstorović jednom zaprijetio udarcem s veće udaljenosti. Pred kraj poluvremena Nikica Raguž Weah napravio je prekršaj na 20-ak m za što je ´nagrađen´ žutim kartonom, ali udarac domaćih nogometaša završio je u živom zidu.

U drugom poluvremenu slična igra i famozni jedanaesterac za domaćine. Tko zna, možda je izdisaj jednog od igrača Višića bio koban za domaćeg napadača koji je maestralno pao! Par minuta kasnije dolazi do još veće lakrdije od strane sudaca, koje je izazvalo glasan podsmijeh i domaćih i gostujućih navijača kada je u protivničkom šesnaestercu Mirko Bošković zaustavljen tako da bi i sudac u grčko-rimskom stilu hrvanja dosudio prekršaj. Pred sami kraj utakmice naši nogometaši napravili su pravu pomutnju u gostujućem šesnaestercu, ali lopta nije ušla u mrežu domaćeg vratara.

Sastav HNK Višići: Dado Martinović, Josip-Ilija Kalfić Coffi, Dejan Stojak, Đure Raguž, Nikica Raguž Weah, Mirko Majstorović, Ivan Knežević, Andrej Zvono, Mladen Đondraš, Mirko Bošković i Dejan Tolo. U igru su još ušli Josip Krmek i Petar Meljanac, dok je na klupi ostao rezervni golman Matko Dodig i Dalibor Brkić koji nije mogao nastupiti zbog ozljede. Također su za ovu utakmicu van stroja bili Jure Ivanković, Lindon Kajtazi, Goran Bule i Osman Šoše.

Rezultati 20. kola Druge lige Jug FBiH

FK Turbina – HNK Grude 3:2

HNK Kupres – HNK Stolac 5:2

NK Kamešnica – HNK Rama 2:0

HNK Sloga Uskoplje – NK Troglav 3:0

FK Lokomotiva – HNK Tomislav 1:0

HNK Drinovci – HNK Branitelj   (nije odigrano, prema neslužbenim informacijama sudačka trojka dobila ´degenek´ prije početka utakmice)

HNK Brtonjo slobodno.

HNK Višići (31 bod) opet su se vratili na 4. poziciju s bodom manje od FK Turbina (32 boda). HNK Grude s kojima naši nogometaši igraju naredni meč zauzimaju 5. mjesto s 28 bodova.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>