U okviru 27.  kola Druge lige Jug FBiH nogometaši Višića poraženi su u Čitluku rezultatom 3:0. Ovim porazom HNK Brotnjo vratilo se na 3. mjesto, dok su naši nogometaši uz isto bodova kao i Čitlučani (42) na 4. mjestu.

Jedna od lošijih utakmica naših nogometaša u cijeloj sezoni, možda i najlošija. Tragičar utakmice bio je Đure Raguž, koji je katastrofalno pogriješio kod prvog pogotka. Naime, većinu utakmice (do 60. minute) ovaj igrač proveo je na desnoj krilnoj poziciji (također bez značajnog učinka), da bi ga nakon toga trener Knežević vratio u zadnju liniju, što se pokazalo lošim potezom. Drugi pogodak pao je iz slobodnog udarca sa 17 m. U želji da se postigne počasni pogodak naši nogometaši su primili i treći pogodak iz kontre.

Jedine naše prilike bile su iz dva slobodna udarca. Prvi je izveo Đure Raguž, a lošu reakciju domaćeg vratara zamalo je iskorstio Josip-Ilija Kalfić Coffi. Međutim, pri tome sprečavanju stoper Čitlučana je igrao rukom što suci nisu vidjeli. Drugi slobodnjak silovito je izveo Mirko Majstorović koji je pogodio vratarovu stranu. Uz krajnji napor domaći vratar loptu odbija u prećku.

Slijedeće kolo HNK Višići su slobodni, ali Čaeri neće mirovati. U nedjelju (22. svibanj) prvi tim Višića odigrat će utakmicu protiv Malčera po janje. Nakon toga preostaju dva kola, prvo je gostovanje u Drinovcima, dok u zadnjem kolu na Čaere dolazi FK Lokomotiva.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>