HNK Višići u ovoj polusezoni treći put su poraženi identičnim rezultatom na gostovanjima (1:0). Jedina razlika u te tri utakmice je ta što su nogometaši HNK Tomislav pogodak postigli direktno iz slobodnog udarca, dok su Kuprešaci i Ljubušaci to učinili s bijele točke.

Domaći nogometaši imali su par prilika u prvom poluvremenu, ali vratar Dado Martinović bio je na visini zadatka. Međutim, udarac iz slobodnog udarca prevario je našeg vratara, koji je morao po loptu u mrežu. HNK Višići u prvom poluvremenu imali su jednu vrlo dobru priliku, ali udarac našeg napadača obranio je domaći vratar. Odbijanac ´kupi´ Šoše koji povratnom loptom proigrava Tolu, koji šutira pored vratnice.

U drugom poluvremenu, posebno pred kraj susreta, HNK Višići krenuli su maksimalno napadački na gol HNK Tomislav. Prvu priliku zaustavio je domaći vratar uz pomoć stative, druga prilika došla je nakon ´duge´ lopte  Dejana Stojaka na Đuru Raguža kojeg u protivničkom šesnaestercu ruši domaći stoper. Međutim, sudac Markov ne pokazuje na bijelu točku. Treću vrlo izglednu priliku zaustavio je pomoćni sudac koji je podigao zaleđe Dejanu Toli.

HNK Višići nakon ovoga susreta ostali su na 39 bodova (30:30) i najvjerojatnije na diobi 3. mjesta. HNK Brotnjo u ovome kolu na svojim Barama ugošćuju HNK Kupres.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>