Nogometaši Višića jučer (nedjelja, 03. studeni) su igrali u Stocu protiv FK Iskra, te su upisali još jednu gostujuću pobjedu, odnosno u jesenskom dijelu prvenstva osvojili su 12 bodova od mogućeg 21 boda.

 

Prvo poluvrijeme HNK Višići imali su terensku inicijativu i nekolicinu odličnih šansi, koje se nisu uspjele realizirati. Ali nekadašnji vratar Višića, a sada FK Iskra Zlatan repeša ipak je kapitulirao u prvom poluvremenu. Na centaršut Đure Raguža iz prekida najbolje je reagirao kapetan Pero Menalo, koji je glavom zabio za, kako će se kasnije ispostaviti, konačni rezultat.

U drugom dijelu FK Iskra imala je terensku inicijativu, ali bez ijedne prilike, tako da je naš vratar Zavitan bio nezaposlen sve do posljednjih minuta utakmice. I u drugom dijelu naši su nogometaši uspjeli promašiti i uprskati par izglednih prilika, što nam se moglo osvetiti. Međutim, vratar Zavitan odlično je reagirao na jedinu pravu priliku domaćina i tako svojoj ekipi spasio pobjedu. Također treba spomenuti i veliku posjetu od strane Malčera u Stocu, koji su bodrili naše nogometaše.

U idućem kolu HNK Višići igraju protiv FK Klis na Čaerima (nedjelja, 10. studeni) u 13:30 h, te je ovo ujedno i posljednja utakmica jesenskog dijla prvenstva. HNK Višići trenutačno zauzimaju 6. mjesto sa ukupno osvojenih 18 bodova uz gol-razliku 19-20.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>