Danas (nedjelja, 17. travnja) nogometaši Višića u sklopu 20. kola Druge lige Jug FBiH gostovali su u Grudama. Utakmica je završila pobjedom naših momaka, a junak utakmice bio je Goran Bule Kuli.

Iako je prvo poluvrijeme završilo bez pogodaka nogometaši Višića imali su odličnu priliku koji nije uspio iskoristiti upravo Goran Bule. Naime, s linije ´peterca´ promašio je okvir gola. Također je i Josip-Ilija Kalfić imao solidnu priliku, ali udarac sa 16 m završio je iznad gola. Sa slične pozicije pucao je i Ivan Knežević, ali ni ta lopta nije išla u okvir gola. Domaći nogometaši stvorili su tek jednu priliku, koju nisu uspjeli iskoristiti.

I u drugom poluvremenu HNK Višići stvorili su par prilika. Prvu je iskoristio Mirko Bošković na asistenciju Gorana Bule, dok je drugu iskoristio potonji igrač koji je matirao domaćeg vratara sa same aut-linije. Naime, naš mladi napadač odlično je iskoristio loše istrčavanje domaćeg vratara i tako svom sastavu osigurao pobjedu i 3 boda. Također je u drugom poluvremenu Ivan Knežević promašio dobru priliku.

Ono što treba istaknuti svakako je fair i korektna igra domaćih igrača, te suđenje, što i nije baš čest slučaj na gostovanjima u b-h ligama. Veliko hvala i našim navijačima “Malčerima” koji nas vjerno prate na domaćim, ali i na gostujućim utakmicama!

Ovom pobjedom HNK Višići (26:28) ostali su na 3. mjestu s 34 boda. FK Turbina zbog napuštanja terena u Ljubuškom kažnjena je s 3 boda oduzimanja, kaznom za trenera, te novčanom kaznom. HNK Drinovci zbog premlaćivanja sudaca kažnjeni su sa dvije utakmice neigranja na domaćem terenu, te novčanom kaznom, dok će se utakmica s Braniteljem igrati u nekom drugom terminu.

Sastav HNK Višići: Dado Martinović, Josip-Ilija Kalfić Coffi, Nikica Raguž Weah, Đure Raguž, Dejan Tolo, Mirko Majstorović, Ivan Knežević, Andrej Zvono, Goran Bule Kuli, Osman Šoše i Mirko Bošković. U igru su ušli Mladen Đondraš i Josip Krmek.

Iduća utakmica na rasporedu je u srijedu (20. travnja), 16:30 h na Čaerima protiv HNK Stolac.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>