HNK VišićiHNK Sloga Uskoplje (0:0)    1:0

Suci: Tomislav Jurilj, Dario Lovrić i Marin Pavlović.

Delegat: Mate Bandić.

Gledatelja: pune tribine.

Favorizirana HNK Sloga iz Uskoplja, kandidat za Prvu ligu FBiH, pokleknula je već u prvom kolu u Višićima od istoimenog drugoligaša. Prvo poluvrijeme proteklo je bez izglednih šansi, od kojih valja izdvojiti samo jedan udarac HNK Višića sa dvadesetak metara, koji je završio izvan okvira gola. Što se tiče gostujuće ekipe, njihove šanse bile su još skromnije. Ništa bitnije se nije mijenjalo ni u drugom poluvremenu, sve do predkraj utakmice kada je Doni Kajtazi (ušao u igru u drugom poluvremenu) izašao jedan na jedan s protivničkim vratarom koji je uspio obraniti udarac. Međutim, odbijanac je u mrežu odličnim udarcem desnom nogom s nekih 15-ak metara pospremio Niko Blažević i tako svome klubu donio pobjedu i vrijedna 3 boda na samom početku prvenstva. Također treba spomenuti i veliku podršku koju su imali igrači HNK Višići, a na tribinama su se mogli čuti i zvuci vuvuzela.

Sastav HNK Višića: Zlatan Repeša Babo, Nikica Raguž Weah, Dalibor Brkić, Darko Mustapić, Josip-Ilija Kalfić Kofi, Andrej Zvono (kapetan), Dejan Stojak, Marsel Mace, Amel Taslidža, Niko Blažević i Petar Meljanac. Još su u igru ušli Goran Bule Kuli, Doni Kajtazi i Mladen Đondraš. U današnjoj utakmici istaknuli su se Niko Blažević (strijelac pobjedničkog gola), Dejan Stojak i Doni Kajtazi (pojačanja iz HNK Čapljine). Matko Dodig, Osman Šoše, Ilijan Rajič i Bariša Šiljeg nisu u ovoj utakmici nastupili. Trener: Nikica Knežević Pegi.

Slike s utakmice protiv HNK Sloge iz Uskoplja bit će postavljene sutra, najdalje prekosutra.

Sastav HNK Sloge: Adnan Kaltak, Nikola Miličević, Robert Ćorić, Kristijan Matišić, Mario Batinić, Mario Turić, Aldin Hodžić, Deni Simeunović, Emir Milanović, Nebojša Popović i Amel Zec. Još je igrao Malik Demirović, dok su Toni Zelić, Augustin Martinović, Filip Arežina, Harun Latić, Adnan Garib i Amar Halilović ostali na klupi. Trener: Ibrahim Zukanović.

U drugom kolu, idući vikend, HNK Višići idu u Kamešnicu gdje igraju protiv istoimenog kluba.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>