Nogometaši Višića nastavljaju s odličnim rezultatom u proljetnom dijelu sezone. Danas (nedjelja, 25. ožujak) su u Grudama došli do jednog boda. Domaćini su poveli, ali svoj golgeterski niz nastavio je Goran Bule, te je tako svojoj ekipi donio vrijedan bod.

Od ostalih zanimljivosti treba izdvojiti crveni karton Nikice Raguža Weahe, koji uopće nije ni ulazio u igru. Naime, crveni karton zadobio je nakon par prigovora glavnom sucu Romeu Primorcuu, kojega je ´lijepo´ zamolio da nauči pravila suđenja. Međutim, to se nije svidjelo glavnom sucu koji je Weahu poslao ranije u svlačionicu.

Ostali rezultati 17. kola dosta su neuobičajeni za naše lige. Gostujući sastavi došli su do 11 bodova, te su postigli 6 pogodaka. Najveće iznenađenje je poraz konjičkog Igmana od ljubuškog Bigestea, zatim poraz Sloge iz Uskoplja od Turbine, kao i ljubuške Sloge od Troglava, te dva neodlučena rezultata Lokomotive i Višića. Jedinu sigurnu domaću pobjedu ostvarili su nogometaši Tomislavgrada protiv Klisa, dok je pretendent za osvajanje lige, čitlučko Brotnjo poraženo u Podhumu od Kamešnice.

Rezultati 17. kola Druge lige Jug FBiH:

Tomislavgrad-Klis 2:0

Stolac-Lokomotiva 1:1

Igman-Bigeste 0:2

Sloga Lj-Troglav 0:1

Sloga U-Turbina 0:1

Kamešnica-Brotnjo 1:0

Grude-Višići 1:1

 

Tablica

1. Troglav 43

2. Brotnjo 38

3. Tomislavgrad 38

4. Igman 33

5. Sloga U 29

6. Grude 28

7. Turbina 27

8. Stolac 23

9. Višići 22

10. Sloga Lj 20

11. Bigeste 19

12. Kupres 18

13. Kamešnica 18

14. Posušje 13

15. Lokomotiva 12

16. Klis 9

U idućem kolu naši nogometaši na Čaerima dočekuju HNK Stolac, koji ima bod više na tablici. Od ostalih utakmica valja izdvojiti dva derbija. Prvi se igra na stadionu Zgoni u Livnu (Troglava i Igmana), a drugi na Barama u Čitluku (Brotnjo-Tomislavgrad).

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>