Danas (nedjelja, 18. studeni) u zadnjem (15.) kolu nogometaši Višića na svojem su stadionu minimalno poraženi od ekipe iz Gruda, koja se na tablici drži jedno mjesto više od zone ispadanja. Danas su naši napadači potpuno zakazali u realizaciji, dok je pobjednički pogodak maestralno postigao Biloš u 89. minuti.

HNK Višići jesenski dio polusezone završili su na 11. mjestu s osvojenih 16 bodova uz negativnu gol-razliku (20:26), što se može smatrati odličnim rezultatom s obzirom na upitni ulazak u sezonu bez odrađenih priprema, te s dosta novih, mladih igrača. U ovom dijelu prvenstva svojim igrama najviše se iskazao Ante Menalo Tuta sa 10 postignutih golova, odnosno polovicom cijele ekipe. Također treba spomenuti da je od 6. kola novi trener HNK Višići postao Dražen Krmek, koji je zamijenio dugogodišnjeg stratega Nikicu Kneževića Pegija.

Nogometaši Višića upisali su 5 pobjeda, 1 neodlučen ishod, te 9 poraza, od kojih su čak tri bila na Čaerima (Tomislav, Brotnjo i Grude). HNK Tomislav nanio je uvjerljivo najteži poraz u povijesti HNK Višići na Čaerima, koji je bio teško, da ne kažemo nemoguće, osvojiva tvrđava od njegovih samih početaka. A samo u jesenskom dijelu sezone 2012./2013. godine nogometaši Višića doživjeli su čak 3 poraza na svojem stadionu. Jednu su pobjedu upisali u gostima, protiv NK Sloga iz Ljubuškog, dok su u istom gradu odigrali i jedini neodlučeni ishod protiv NK Bigeste.

Pregled utakmica HNK Višići u jesenskom dijelu prvenstva:

Ljestvica strijelaca:

Video sažetke pojedinih utakmica ove ali i prošle sezone možete pogledati na Facebook stranici HNK Višići.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>