Nogometaši Višića nastavljaju s odličnim igrama i rezultatima u proljetnom dijelu sezone. Ovoga puta, u okviru 24. kola, donijeli su bod iz Rame, kojoj su bodovi od presudne važnosti za ostanak u ligi. HNK Višići trenutno se nalaze na 8. poziciji s 35 osvojenih bodova, a u idućem kolu na Čaerima dočekuju ekipu iz Stoca koja drži 5. poziciju s 37 bodova.

 

Zbog prelošeg terena utakmica u Rami i nije bila gledljiva. Prvo poluvrijeme prošlo je bez ijedne izrazite šanse za obje ekipe, a blagu terensku inicijativu imali su naši nogometaši. Kroz kratke pasove do šanse za šut pokušavali su Aziz Šoše, Martin Cvitanović i Luka Menalo, dok je gotovo cijelu utakmicu zadnju liniju pritiskao odlični Osman Šoše, koji je još stigao i razigravati svoje suigrače koji su dolazili iz drugog plana. U sredini terena, kao osigurač ofenzivnim veznjacima, žestoko se borio Mirko Majstorović.

Početkom drugog dijela Rama je imala odličnu priliku, ali je naš vratar Alen Zavitan izašao kao pobjednik u duelu 1:1 sa domaćim napadačem. Međutim, par minuta kasnije Zavitan je bio nemoćan kada je domaći napadač Babić sa 20-ak m silovito opalio pod samu gredu i donio vodstvo svojoj momčadi.

Izgleda da je to “probudilo” naše nogometaše, pogotovo mlađe snage na čelu sa Lukom Menalom. Upravo je mladi Menalo, kojeg je odlično uposlio Aziz Šoše, odradio “lavovski” dio posla kod izjednačujućeg pogotka nanizavši nekolika domaća igrača. Sve je to iskusno pratio Osman Šoše kojem nije bilo teško proslijediti loptu u mrežu vratara HNK Rama. Do kraja utakmice nije bilo izglednih šansi.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>