Nogometaši “HNK Višići” nastavili su tradiciju dobrih igara na svom travnjaku. Jučer (12. listopad) su upisali sva tri boda u zaostaloj utakmici 8. kola Druge lige FBiH – Jug. Na Čerima je gostovala posljednjeplasirana momčad prvenstva FK Klis (Buturović polje) i mogu biti sretni što su se vratili kući sa samo dva gola u svojoj mreži.

 

Ipak utakmica nije krenula najbolje za Višiće, ali ne što se rezultata tiče. Naime, oko 25. minute nakon jednog nesmotrenog starta protivničkog igrača teže je ozlijeđen Josip Ilija Kalfić – Kofi. Prilikom tog starta došlo je do prijeloma desne noge našeg nogometaša, već večeras podvrgnut je operaciji i na sreću izgleda da će sve biti u redu. Ovim putem mu želimo brz oporavak i povratak na travnjak.

Pomalo u šoku poslije ove situacije nastavljen je susret. Višići su nastavili s napadima, dok se Klis nekako branio sve do 39. minute kada sudac Majkl Proleta pokazuje na bijelu točku nakon igranja gostujućeg igrača rukom u šesnaestercu. Siguran realizator najstrože kazne bio je Ivan Knežević.

U prvom poluvremenu valja istaknuti i pokušaje Marcela Mace i Dene Prolete, ali oba puta gostujući vratar bio je uspješniji.

Drugo poluvrijeme nije donijelo nikakve promjene, “HNK Višići” su i dalje prijetili, dok su se gosti grčevito branili. Pokušavali su redom Knežević, Bule i dva puta Proleta, ali bez konkretnog učinka.

Valja napomenuti da gosti nisu uspjeli čitavu utakmicu uputiti niti jedan udarac prema golu HNK Višića.

Rezultat 1:0 stajao je sve do 80. minute kada Mace na odličnu asistenciju Kneževića prizemnim udarcem sa šesnaest metara pogađa mrežu gostiju.

Idući susret HNK Višići igraju u nedjelju (16. listopad) u 15:00h na svom terenu protiv Posušja.

http://www.youtube.com/watch?v=gXv_50NB2Dg

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>