Srijeda (03. listopada, 13:30 h)

HNK Višići – HNK Tomislav   (2:0)    4:0

Stadion: Čaeri.

Gledatelja: 55.

Strijelci: Ivan Matić (2), Marcel Mace, Petar Meljanac.

Nogometaši Višića slavili su odgođenoj utakmici protiv HNK Tomislav. Napominjemo da je utakmica odgođena zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovao autobus HNK Tomislav. HNK Višići dominirali su tijekom cijele utakmice, a da su napadači bili prisebniji rezultat je mogao biti i veći.  Prvi je mrežu gostiju zatresao Ivan Matić, nakon što je golman HNK Tomislav oborio kapetana Andreja Zvonu u svome šesnaestercu.

Za povećanje rezultata na 2:0 pobrinuo se Marcel Mace, koji je ´pospremio´ loptu u gol nakon šuta Andreja Zvone. Treći gol ponovno je postigao Ivan Matić, koji je uz Nikicu Raguža Weahu, bio ubjedljivo najbolji igrač ove utakmice.

Četvrtom pogotku prethodila je odlična solo-dionica mladog krilnog napadača HNK Višići, Osmana Šoše, koji je odigrao odličnu povratnu loptu za Petra Meljanca. Nakon smirivanja lopte uslijedio je razorni i precizni udarac mladog Meljanca.

Ovom pobjedom HNK Višići zauzeli su 4. poziciju na prvenstvenoj ljestvici s 22 osvojena boda. Ono što je još za pohvaliti je i popravljanje gol-razlike, koja je još uvijek u ´minusu´ (17:19), a nadamo se da će već u nedjelju (07. listopada) u dvoboju protiv HNK Drinovci gol-razlika preći u ´pozitivu´.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>