Danas (subota, 23. travanj) igrano je 23. kolo Druge lige Jug FBiH, a HNK Višići za protivnika su iali HNK Ramu. Utakmica, koja je završila bez pogodaka, igrana je na stadionu Košute u Uskoplju, zbog renoviranja stadiona u Rami.

Umjesto trenera Nikice Kneževića Pegija, koji zbog obveza nije mogao ići na utakmicu, momčad je vodio sportski direktor Sanjin Raguž. Također na ovo gostovanje nisu išli Josip Martinovć, Mirko Majstorović, Jure Ivanković, Doni Kajtazi, dok je Dalibor Brkić putovao, ali zbog ozljede nije nastupio. Mirko Bošković je zbog blagog istegnuća ´zadnje lože´ bio na rezervnoj klupi, a u igru je ušao na početku drugog poluvremena umjesto Nikice Raguža Weahe. Međutim, nakon 10-ak minuta igre stradao je ozlijeđeni mišić, te je morao napustiti igru.

Što se tiče same utakmice, domaćini nisu imali izrazitih prilika. Sudac Markov nije dopuštao gotovo nikakav kontakt, te je stoga bilo bezbroj slobodnih udaraca na 20-30 m od gola Dade Martinovića.

Međutim, sve te nabačaje uspješno je rješavala naša obrana.

HNK Višići imali su nekolicinu kontri i polukontri, međutim nedostatak suradnje i koncentracije u završnici bio je razlog što nije postignut pogodak.

Nakon ovoga remija HNK Višići ostali su na 3. mjestu s 38 bodova, a u idućem kolu na Čaere dolazi NK Troglav (30. travanj, 16:30 h).

U utorak (26. travanj, 17:00 h) igra se prijateljska utakmica na Čaerima protiv NK GOŠK Gabela.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>