HNK Branitelj HNK Čapjlina 2:1

NK ImotskiNK Neretva Metković  0:1

Nogometaši HNK Čapljine poraženi su rezultatom 2:1 na gostovanju u Rodoču od drugoligaša HNK Branitelj. Jedini strijelac za HNK Čapljinu bio je Sabahudin Jusufbašić. Nogometaši HNK Čapljine dominirali su u prvom poluvremenu, u kojem su stvorili niz odličnih prilika, dok su u drugom poluvremenu stali i prepustili inicijativu domaćinu, koji je uspio preokrenuti rezultat. Damir Obad, kapetan HNK Čapljine, zamijenjen je u 85. minuti utakmice, a umjesto njega u igru je ušao drugi Višićanin, Pero Menalo, koji je ovaj put dobio još skromniju minutažu. Ali da bude još gore, neki igrači iz podmlatka čapljinskog kluba, a jedan od njih je i Robert Grbavac, proveli su cijelu utakmicu u zagrijavanju pokraj stadiona. Priliku u ovoj kup utakmici ponovno su dobili Argentinci, kojima će očigledno trebati još puno vremena da zaborave svoje pampase (stepe u južnoj Americi) i da se priviknu na hercegovački kamen i krš.

Mladi nogometaši NK Neretve iz Metkovića u srijedu (04. 08.) odigrali su pripremnu utakmicu u Imotskom protiv istoimenog drugoligaša, i ubilježili treću pobjedu u četivrtoj pripremnoj utakmici (GOŠK, Konavle, Imotski). Jedini poraz pretrpljen je na stadionu Podavala u Gabeli (3:0). Euro-pogotak u Imotskom, koji je odlučio pobjednika, postigao je Mateo Vrnoga u prvom dijelu utakmice. Igrači NK Neretve stvorili su još par prilika koje su propustili realizirati Rako, Milinković i Pehar. Što se tiče protivničke ekipe, najbolju priliku propustili su u prvom poluvremenu kada je lopta pogodila vratnicu. Sastav ekipe NK Neretva Metković za ovu utakmicu bio je slijedeći: Ivanković, Bago, Suton, Raguž, Jelavić, Vrnoga, I. Pehar, Majić, M. Pehar, Rako i Zubac. Još su igrali Krešić, Dodig, Gujinović, Marušić. Slijedeća pripremna utakmica na rasporedu je u nedjelju (08. 08.) protiv Zmaja iz Blata s Korčule. Utakmica će se igrati u Metkoviću s početkom u 17 h ili 18 h.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>