Danas popodne (srijeda, 25. 08., 17:30 h) na stadionu Bjelave HNK Čapljina  u prijateljskoj utakmici ugostila je drugoligaša iz Ljubuškog, HNK Slogu. Utakmica je završila uvjerljivom pobjedom Čapljinaca, a veliki obol ovoj pobjedi donio je Pero Menalo, koji je uknjižio jedan pogodak i jednu asistenciju.

 

Mrežu Ljubušaka prvi je načeo Luka Barbarić, koji je ubrzo poslije toga dalekometnim šutom uzdrmao prećku protivnika, ali lopta se na njegovu žalost odbila u gol-aut. Naravno da postizanje pogodaka na Bjelavama ne može proći bez doprinosa jednoga od Višićanina, a u današnjoj utakmici to je bio Pero Menalo, koji je pokazao da to nije zaboravio činiti, te da ga  ni slanje na tribine protiv FK Iskre u prošlu subotu nije omelo u njegovom radu i dokazivanju treneru Čizmiću. Jakim i preciznim udarcem s otprilike 25 m povećao je prednost svoje ekipe. Također je Pero sudjelovao i u postizanju trećeg pogotka, gdje je odlično asistirao jednom od Argentinaca, koji je atraktivnim lobom završio akciju. Četvrti pogodak postigao je Vlaho, te je s tim rezultatom (4:0) završilo prvo poluvrijeme u kojem su priliku dobili igrači koji nisu nastupali u subotnjem prvenstvenom ogledu.

U drugom poluvremenu trener Čizmić uveo je tzv. prvu ekipu, dok je trener HNK Sloge imao svega tri zamjena. Iako je bilo za očekivati da će u drugom poluvremenu nogometaši HNK Čapljine biti uvjerljivo jači, to se na terenu nije takvim pokazalo. Mlada ekipa iz Ljubuškog pružila je dosta dobru igru i u drugom poluvremenu, u kojem su igrali protiv jedanaestorice ´novih´ i svježih nogometaša. Od tri preostala pogotka za HNK Čapljinu, dva je postigao Jusufbašić, te jedan Geronimo Viskovich. Drugi Višićanin, Damir Obad, odigrao je cijelo drugo poluvrijeme u kojemu je razigrao svoje suigrače.

Ekipa HNK Čapljine ovaj vikend (28. ili 29. 08.) putuje u Goražde, te se nadamo da će obojica naših Višićanina braniti boje HNK Čapljine.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>