UVH3bet9_tea_boskovic_475_316_85_s_c1Nisam mogao, a da se ne napišem par rečenica o onome o čemu su se raspisali naši mediji.

Riječ je o najavi da u Hercegovinu stiže brod pun nekakvih žena iz tko zna kojih država, i zamislite one će usrećiti  hercegovačke neoženjene muškarce. Možda je riječ o satiri, ali pošto je već bilo pokušaja da se u Hercegovinu dovedu udavače iz Rusije i Ukrajine, onda je moguće da i taj brod sa ženama pristane. Ja kao tipični muškarac, Hercegovac ne mogu da shvatim da bi netko pored naših lijepih hercegovki i pomislio da za životnu družicu traži nekakve žene iz Tajlanda i Burme???

Ne mislim da sam zaostao, niti sam konzervativan. Ljubav se može roditi između muškarca i žene bez obzira otkuda su, ali da bi se svidjeli jedno drugom ipak moraju imati nešto zajedničko. E sada može li mi netko objasniti što bi zajedničko mogao imati momak iz Ljubuškog, Gruda ili Čitluka sa nekom kosookom djevojkom koja se ukrcala na brod i došla ovdje tražiti ljubav svog života. Iskreno mislim da je i cijela ova priča izmišljena, čisto da se ima o čemu pisati, a naš narod sve to odmah shvati zaozbiljno. Sinoć sam tako i ja s društvom u kavani o tome pričao, i htjeli mi to priznati ili ne o tome smo razglabali par sati. Na kraju smo došli do zaključka (u društvu je bilo i oženjenih i neoženjenih) da su naše hercegovke najljepše i najbolje žene na svijetu, a ove naše stare momke ne može nitko pokrenuti da traže žene, tako da će ove koje se ukracaju na brod tražeći muškarce brzo natrag neobavljnog posla.

hercegovina.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>