U sinoćnjim (petak, 29. srpanj) utakmicama na turniru MZ Čapljina 2011. MZ Bobanovo Selo i MZ Višići ostvarili su sigurne pobjede, dok su MZ Čeljevo i MZ Čapljina I. remizirali, a bolji u izvođenju šesteraca bili su Čeljevčani. Večeras (subota, 30. srpanj) je slobodan dan, a natjecanje se nastavlja u nedjelju (31. srpanj) utakmicama: Gabela polje-Tasovčići (20:00 h), Zvirovići/Prćavci-Domanovići (21:00 h) i Gabela-Čapljina II (22:00 h).

Petak (29. srpanj)

MZ Bobanovo Selo-MZ Trebižat 6:0

MZ Čeljevo-MZ Čapljina I. 1:1 (3:1)

MZ Višići-MZ Struge/Gorica 5:1

U prvoj utakmici malonogometaši iz Mjesne zajednice Bobanovo Selo u potpunosti su nadigrali momčad MZ Trebižata, koja je u ovoj utakmici bila oslabljena izostankom par ključnih igrača. Igrač utakmice bio je Ljuban Šušnja koji je postigao tri pogotka, dok su preostala tri strijelca bili Toni Akrapović, Boško Jozinović i Stjepan Filipović.

MZ Čeljevo i MZ Čapljina I. u drugoj utakmici, u kojoj je veći dio rosila kiša, odigrali su neriješeno (1:1), a strijelci su bili Josip Rako (Čeljevo) i Denis Proleta (Čapljina I). Nakon regularnog dijela uslijedilo je izvođenje šesteraca. Vratar MZ Čeljevo Staniša Karačić ´čita´ i brani udarac Denisa Proleta, dok na suprotnoj strani Ivan Knežević (Čeljevo) ne ostavlja nimalo šansi vrataru Perici Juki. U drugoj seriji mladi Filip Barić (Čapjlina I.) ne pogađa okvir gola, dok je za Čeljevo sigurni izvođač iskusni Darijo Mustapić.

U zadnjoj utakmici sastale su se ekipe MZ Višići, koja je i domaćin ovoga natjecanja, protiv ekipe MZ Struge/Gorica. Nikola Bartolović postigao je pogodak za vodstvo MZ Struge/Gorice, ali sinoć sjajni Davor Brajković izjednačava, te se rezultatom 1:1 otišlo na poluvrijeme. U drugom poluvremenu malonogometaši iz Višića prebacuju u višu razinu i lako lome otpor protivnika. MZ Višići u vodstvo dolaze preko Bojana Raguža, a protivnika je definitivno uništio mladi Davor Brajković koji je u drugom dijelu postigao još dva pogotka.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>