Gradonačelniku Metkovića razbijeno staklo na automobilu

bozo-petrov-razbijeno-stakloBoži Petrovu, gradonačelniku Metkovića, sinoć je na parkingu na Prisavlju u Zagrebu razbijeno staklo na automobilu. Iz automobila ništa nije ukradeno, a staklo je razbijeno nakon što je Petrov gostovao u HRT-ovoj emisiji “Piramida”, piše Index.hr.

“Nakon pobjede u sinoćnjoj Piramidi Boži je na osvijetljenom parkingu na Prisavlju na Renault Cliju razbijeno staklo na prednjim vratima sa vozačeve strane. Oko malog Clija bila su parkirani uglavnom puno luksuzniji automobili, a da incident bude znakovitiji počinitelj nije uzeo ništa iz auta iako je u njemu bilo nekoliko vrijednih stvari poput tableta na suvozačevom sjedalu. Je li to nekakva poruka i tko je šalje? Koga je zasvrbio Božin nastup u Piramidi? Jednu od naše dvije najveće partije ili ove koji se predstavljaju kao Treći put, a zapravo su treća stranputica?!”, piše na Facebooku udruga Studenti Za Most, koja je objavila i fotografiju razbijenog automobila.

Da je gradonačelniku Metkovića doista razbijeno staklo na automobilu, u razgovoru za Index.hr potvrdio je njegov zamjenik Nikola Grmoja.

“Razbijeno je vozačevo staklo, ali ništa nije ukradeno, iako je u automobilu bio tablet i još neke vrijedne stvari. Mislim da je Božo to i prijavio policiji. A ja sad doista ne znam je li to neka skrivena poruka ili običan vandalizam, možda su to u prolazu razbili neki adolescenti”, rekao je Grmoja.

Oglasio se i Petrov o ovom incidentu.

“Bilo je to nakon emisije ‘Piramida’. Na HRT-u sam sjeo u auto, odvezao se kilometar dalje, imao sam još jedan sastanak isto na Prisavlju. Kada sam se vratio, na parkiralištu sam našao razbijeno staklo. Ne mogu ulaziti u motive jer ne znam tko je počinitelj. Možda su nekom zasmetale dubrovačke tablice, može biti i politička poruka, može biti svašta. Ali činjenica jest da ništa nije ukradeno. Da je u pitanju bio provalnik, pokupio bi stvari koje su bile u autu”, kaže Petrov.

index.hr/bljesak.info