HNK GOŠK Gabela – HNK Čapljina    (1:0)   2:0

Igralište: Podavala Gabela.

Strijelci: Ivan Raguž i Zlomislić.

Gledatelja: 400.

U današnjem (nedjelja, 21. studenog) lokalnom derbiju i derbiju prvih momčadi Prve lige FBiH, HNK GOŠK ugostio je na svome stadionu HNK Čapljinu. I jedni i drugi najavljivali su pobjedu, a više sreće na kraju po dosta lošem terenu imali su nogometaši kluba iz Gabele.

Lavove je u vodstvo doveo Ivan Raguž, te se s tim rezultatom otišlo na predah. Omjer snaga u drugom poluvremenu bio je skoro podjednak, možda je GOŠK imao blagu terensku inicijativu koju je i iskoristio. Naime, nakon prekršaja na lijevoj strani GOŠK-ovog napada slijedi odličan nabačaj. Najbolje se snašao mladi Zlomislić koji je ostao sam kao duh i efektno poentirao za povećanje vodstva, i kako se to kasnije uspostavilo, i za krajnji rezultat utakmice.

Također treba spomenuti i navijačku skupinu GOŠK-a, Lavove koji su cijelu utakmicu bodrili svoje nogometaše. Što se tiče navijača čapljinskog prvoligaša, oni su se okupili u većem broju na Podavali, ali je izostalo njihovo navijanje. Međutim, ne treba sumnjati u revanš Patriota na Bjelavama na kraju sezone.

Ovom pobjedom Gabeljani su potvrdili kvalitetu i prvo mjesto u jesenskom dijelu sezone. Sada ih od HNK Čapljine dijeli 8 bodova, dok je drugi pratitelj FK Jedinstvo iz Bihaća danas igralo u Mionici protiv Omladinca. I Jedinstvo je do ovoga zadnjeg kola zaostajalo 5 bodova iza GOŠK-a.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>