Udruga Out of Area iz Nizozemske i ove godine organizira FutureA festival za djecu, koji će se 29. svibnja održati u Čapljini. Vođeni iznimnim interesom i brojem djece koji su nazočili festivalu te prošlogodišnjim pozitivnim iskustvom, grad Čapljina – gradonačelnik će i ove godine biti domaćin festivala FutureA. Tri FutureA autobusa s volonterima i više kamiona igračaka posjetit će tako ove godine Čapljinu 29. 5., te Fojnicu 25. 5., Travnik 27. 5. i Jajce 28. 5.

smartcapture

Djeca će sa svojim učiteljima i roditeljima moći uživati u više od 40 radionica koje će FutureA organizirati na Trgu kralja Tomislava u Čapljini. Likovi iz bajke, Snjeguljica, Nada the Dog, klaun Keppie, Sirena Hana i Jack Sparrow poželjet će dobrodošlicu svoj djeci na festivalu. Djeca će moći isprobati glazbene instrumente, a razne kreativne radionice kao što su ples, igre loptom, ribolov, XXL Twister, vježbe kreativnosti izrade narukvica, crtanje majica, bojenje lica također će uljepšati dan u Čapljini.

Festival FutureA je besplatan za sve njegove posjetitelje, te je glavni cilj da djeca i njihove obitelji taj dan uživaju u igri, stvaranju, kretanju i zabavi na Trgu kralja Tomislava u Čapljini. Ovom prilikom grad Čapljina – gradonačelnik, domaćin FutureA festivala poziva svu djeca od 6 do 16 godina i sve škole Hercegovačko-neretvanske županije na još veći i bogatiji FutureA Festival. Za aktivniju djecu, biti će postavljen toranj za penjanje, potezanje konopa, dvorci za skakanje i sportska traka.

djaka-city.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>