Iz tri pokušaja u ništa! Danas su sve tri kategorije HNK Višići otvorile proljetni dio sezone te smo nažalost upisali i tri poraza. Jutros je svih 6 bodova s naših Čaera odnio NK Mostar kojima ovom prilikom čestitamo na pobjedama i fer i korektnoj igri. Mlađi pioniri su unatoč borbenosti i zalaganju morali priznati poraz rezultatom 3:1, dok su pioniri dosta nesretno uz mnoštvo promašenih šansi na kraju minimalno izgubili 1:0.

U popodnevnim satima seniori su također poraženi, iz Kruševa su donijeli točno 0 bodova. U vrlo zanimljivoj i napetoj utakmici po teškom vremenu i jako lošem terenu za igru vidjeli smo čak 6 pogodaka (4:2), te 8 žutih (2:6), 1 crveni karton (Čerkez, HNK Višići), 1 autogol u mreži domaćina (Markić, HNK Kruševo) i 1 jedanaesterac i to protiv Višićana. Dosta čudan i neujednačen sudački kriterij danas (6 žutih i 1 crveni zbog prigovora, u najmanju ruku sumnjiv jedanaesterac itd.), već spomenuti loš teren, nervozan početak utakmice te promašenih par izglednih šansi koštalo nas je vjerojatno i pobjede. Iako smo imali igrača manje više od 70 minuta, ali i vodstvo nakon prvih 45 minuta, ekipa iz Kruševa je okrenula rezultat na svoju stranu u drugom poluvremenu te na kraju potvrdila prvo mjesto na tablici i zadržala 100%-tan učinak ove sezone te im čestitamo na pobjedi.

[PREDPIONIRI] HNK Višići – NK Mostar 1:3 (1:2)
15′ Maslać; 8′ Žilić, 27′, 46′ Marjanović

[PIONIRI] HNK Višići – NK Mostar 0:1 (0:0)
59′ Šunjić

[SENIORI] HNK Kruševo – HNK Višići 4:2 (1:2)
29′ Božić, 54′, 77′ (11m) Mandić, 80′ G. Zeko; 33′ (a.g.) Markić, 35′ Pažin

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>