U subotu, u sklopu 2. županijske lige HNŽ, pioniri i predpioniri su igrali protiv FK Lokomotiva Mostar. Predpioniri su odigrali neodlučeno (1:1) a strijelac za HNK Višiće je bio Ivan Maslać. U drugoj utakmici, pioniri su slavili rezultatom 4:1 a strijelci za HNK Višiće su bili Petar Brajković (tri pogotka) i Ivano Markota.

U današnjoj utakmici seniora protiv ekipe NK Buna, HNK Višići su slavili rezultatom 4:2. a strijelci su bili Ante Pažin, Petar Juras, Nedjeljko Mrvalj i Goran Bule. Posebno moramo istaknuti maestralan pogodak iz voleja Nedjeljka Mrvalja, gol kakav se rijetko viđa u županijskoj ligi.

Ovo mi je najdraži gol za HNK Višiće, najdraži od sva četiri koja sam postigao za HNK Višiće, rekao je Nedjeljko poslije utakmice.

Treba još spomenuti i asistenciju mladog kadeta Marka Maslaća za četvrti gol Višićana, odlično je dubinskom loptom “isparao” obranu gostiju te je Bule izašao 1 na 1 s vratarom Bune i elegantno ga lobovao sa 20-ak metara za konačnih 4:2.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>