Danas je odigrana utakmica kantonalne/županijske lige HNK-a između domaćih Višića i Iskre na stadionu Čaeri u Višićima. Gosti iz Stoca slavili su trijumf od rezultatom 2:0 kojim im je doslovno poklonio glavni sudac David Čule. Sudac Čule cijeli meč vodio je tendeciozno sa samo jednim ciljem, da Stočanima donose tri boda.

U ispunjenje svog cilja krenuo je već u 5. minuti pokazavši domaćem igraču izravni crveni karton na pritisak gostujućih igrača. Ovom događaju prethodilo je igranje rukom stopera Stoca ali Čule ne dosuđuje ništa i već se tada moglo naslutiti kako će voditi meč. Igrač Iskre iz Stoca namjerno udara loptom pomoćnog suca, glavni sudac ne želi sankcionirati Boškaila koji je već imao žuti karton. Isti igrač napravio je nekolicinu grubih prekršaja do kraja utakmice ali ‘djelitelj pravde’ mu očito nije smio pokazati drugi žuti i isključenje.

Današnja utakmica je još jednom pokazala da u svim nižim ligama vlada skandalozno suđenje. Višići su danas brutalno pokradeni dok je ekipa Iskre danas ‘morala’ doći do tri boda.

Do kada ćemo gledati ovakve plaćene sudačke cirkuse?!

Tekst: BHFudbal.ba

Foto: visici.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>