Sinoć (petak, 13. srpanj) su odigrane zadnje utakmice pretkola, a nakon druge utakmice izvučeni su parovi osmine finala. Ždrijeb je do kraja turnira dirigiran, a osmina finala igra se od ponedjeljka do četvrtka.

Na ovogodišnjem izdanju malonogometnog turnira Višići 2018. vidjeli smo i prve šesterce. Naime, u utakmici između ekipa Modrič 2-Caffe bar Hangover rezultat u regularnom dijelu utakmice bio je 4:4, a više sreće u raspucavanju šesteraca imali su igrači iz ekipe Caffe bar Hangover. Modrič 2 je odlično otvorio utakmicu i vodio s 3:0 pogotcima Vinka Klafića (2) i Abel Klafića, a do kraja poluvremena Ermin Krvavac smanjuje rezultat na 3:1. U drugom dijelu Caffe bar Hangover okrenuo je utakmicu i pogotcima Eduarda Raguža (2), te autogolom Abela Kafića došli do prednosti od 4:3. Međutim, konačni rezultat postavio je Jakov Kalfić, te su igrači pristupili izvođenju šesteraca. Za Caffe bar Hangover sigurni izvođači bili su Zvonimir Medić, Ante Sršen i Mihovil Šutalo, dok su za Modrič 2 pogađali Vinko i Abel Kalfić. Jakovu Kalfiću je vratar Draženko Jurković obranio šesterac, te je konačni rezultat glasio 7:6 za Caffe bar Hangover.

U drugoj utakmici ekipa Bijelo Polje (Caffe bar Đir) upisala je uvjerljivu pobjedu protiv ekipe Catering Dominik. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 3:1 za Bijelo Polje, dok su u drugom poluvremenu igrači iz ekipe Catering Dominik trkački pali, pa je konačni rezultat utakmice bi 10:1. Počasni pogodak, ali vrlo lijep postigao je Adrijan Matić. Za ekipu Bijelo Polje pogađali su: Ivan Kolobarić (2), Mile Zelenika (2), Ivan Sušac (2), Stanko Zovko, Luka Primorac, Patrik Topić i Marko Perić.

Poslije druge utakmice uslijedilo je izvlačenje parova osmine finala, ždrijeb je dirigiran (pobjednik 1 protiv pobjednika 2, 3-4, 5-6, 7-8), a parovi su sljedeći:

(1) Ritam Sekcija-Tip Top

(2) Autoservis Kuštro-Caffe bar Hangover

(3) Dalmata/Caffe bar Classic-No Way

(4) Modrič 1-Apartmani Bonaca

(5) Lux Dragićina-Krvavac

(6) Caffe bar Label/Caffe bar Pink-Bijelo Polje (Caffe bar Đir)

(7) SC Crnač-Caffe bar Žuti

(8) MZ Višići-Bobanovo Naselje

Raspored termina odigravanja osmine finala:

Ponedjeljak (16. srpanj):

21:00 h SC Crnač-Caffe bar Žuti

22:00 h MZ Višići-Bobanovo Naselje

Utorak (17. srpanj)

21:00 h Modrič 1-Apartmani Bonaca

22:00 h Ritam sekcija-Tip Top

Srijeda (18. srpanj)

21:30 h Lux Dragićina-Krvavac

22:30 h Caffe bar Label/Caffe bar Pink-Bijelo polje

Četvrtak (19. srpanj)

21:00 h Dalmata/Caffe bar Classic-No Way

22:00 h Autoservis Kuštro-Caffe bar Hangover

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>