FOTO: Završeno četvrtfinale, slijedi sama završnica

Malonogometni turnir Višići 2018. došao je pred sami kraj, odnosno ostala je polufinalna i finalna večer, koje su na raspredu u srijedu (25. srpanj) i petak (27. srpanj). Polufinale su sinoć (ponedjeljak, 23. srpanj) izborile ekipe SC Crnač/Hotel Amicus i Tip Top.

U prvoj utakmici briljirao je Emrah Sarić iz ekipe Tip Top koji je postigao hat-trick, a jedan pogodak manje postigao je njegov suigrač Marko Raguž. Počasni pogodak za Autoservis Kuštro postigao je Marko Karlović. Iako je rezultat bio 5:1, utakmica nije tako lagano dobivena, a igrači ekipe Autoservis Kuštro pružili su odličan otpor favoriziranoj ekipi Tip Topa.

I u drugoj utakmici gledAtelji su mogli vidjeti pregršt pogodaka, točnije njih 9.Ekipa SC Crnač/Hotel Amicus dugo je lomila svoga suparnika Bobanovo Naselje. Mustafa Šetka, Julijan Marić i Ahmet Husnić pronašli su put do mreže Matea Akrapovića, ali Zlatko Kojić uspijeva smanjiti rezultat. Ubrzo nakon njega ponovno Mustafa Šetka pogađa za 4:1, a Dejan Tunjić smanjuje na 4:2, da bi Ivan Prce postigao treći pogodak za Bobanovo Naselje. U tom dijelu utakmice igrači su bili nerovozni, tražili su se penali i crveni kartoni, a u svemu tome žuti je dobio Dejan Tunjić, dok je u svega par sekundi dva žuta dobio Julijan Marić iz ekipe SC Crnač/Hotel Amicus. Međutim, to ih nije spriječilo, te su ubrzo povećali prednost preko Mustafe Šetke, a konačni rezultat postavio je Deni Tanović (6:3).