FOTO: Završen humanitarni malonogometni turnir “4 kafića”

Sinoć (srijeda, 30. prosinac) je završen humanitarni malonogometni turnir “4 kafića” koji je organizirala Udruga Ostajem iz Višića, a na turniru su sudjelovale ekipe: Caffe bar “Parni Valjak”, Caffe bar “Hangover”, Caffe bar “Hennessy” i Caffe bar “Label”. Turnir se igrao u balon dvorani SRC Adonaj u Klepcima, a prihod od kotizacija, sponzora i dobrovoljnih uplata namijenjen je za OŠ “Lipanjske zore” i nabavku potrebne športske opreme za centralnu školu u Višićima, te u područnim školama Svitavi, Čeljevu, Gnjilištima, Domanovićima, Šuškovom i Bobanovom naselju.

Rezultat je bio u drugom planu, ali ipak ćemo navesti poredak. Utakmica za 3. mjesto i finalna utakmica ponudile su dosta dobar nogomet s mnoštvom pogodaka i preokreta.

U utakmici za 3. mjesto ekipa Caffe bar “Parni Valjak” u utakmici punoj preokreta bila je bolja od ekipe Caffe bar “Label”. U vodstvo je došla ekipa Caffe bar “Label” nakon šuta iz slobodnog udarca. Pero Menalo je ubrzo izjednačio, da bi Leon Kozarić pogodio za novo vodstvo ekipe “Label”. Međutim, ponovno je sjajni Pero Menalo donio poravnanje, a nakon njega Dane Dominiković pogađa za vodstvo ekipe “Parni Valjak”. “Label” se vraća u igru i izjednačuje preko Leona Kozarića, ali Dane Dominiković iz kaznenog udarca donosi novo vodstvo za “Parni Valjak”, da bi isti igrač u zadnjim sekundama potvrdio pobjedu (5:3).

U finalnoj utakmici snage su odmjerile  ekipe Caffe bar “Hennessy” i Caffe bar “The Hangover”. I ova utakmica ponudila je dosta uzbuđenja i pregršt pogodaka. Ante Galić izvrsnim udarcem pogađa za vodstvo ekipe “Hennessy”, kojeg je ubrzo anulirao Petar Raguž. Ponovno je Ante Galić bio strijelac za vodstvo ekipe “Hennessy”, a ovoga puta za ekipu “Hangover” i novo izjednačenje pogađa Robert Grbavac. Nikola Rodin svojim pogotkom donosi prednost ekipi “Hangover”, a ekipa “Hennessy” uvodi golmana-igrača, što će se kasnije pokazati presudnim za rezultat. Goran Bošković je na identičan način iz uigranih akcija postigao dva pogotka za preokret i pobjedu ekipe “Hennessy”.

Nakon odigrane finalne utakmice uslijedilo je dodjeljivanje zahvalnica ekipa, a pobjednička ekipa dobila je simbolični pehar. Zahvalnice i pehar ekipama je uručio predsjednik Udruge Ostajem Goran Bule.

Ovim putem OŠ “Lipanjske zore” i Udruga Ostajem zahvaljuje se svim ekipama, igračima, sponzorima i dobrovoljnim darivateljima, što su pomogli u prikupljanju za nabavku potrebne športske opreme za naše učenike. Podsjetimo, akcija traje do 4. siječnja a svoje donacije još uvijek možete ubaciti u humanitarne kutije u navedenim kafićima.