U veoma neizvjesnim i napetim utakmicama koje su odigrane sinoć na Ligi mjesnih zajednica općine Čapljina prolazak u polufinale izborile su ekipe  Čapljina 1 i Višići, dok su se od daljnjeg dijela natjecanja oprostili Počitelj/Hotanj i prošlogodišnji pobjednik Lige MZ općine Čapljina i finalist Lige Hercegovine ekipa Gabela Polja.

 

U prvom susretu večeri Čapljina 1 slavila je nad ekipom Počitelj/Hotanj rezultatom 3:2. Furiozan početak Čapljine 1 urodio je sa dva pogotka Marka Karlovića i jednim Filipa Barića, a s tim rezultatom odlazi se na poluvrijeme. Počitelj/Hotanj u drugom poluvremenu uspijeva povezati igru i preko Dejana Stojaka i Jakova Kalfića smanjiti na 3:2, što je i bio konačan rezultat ovog susreta.

Drugi susret večeri između Višića i Gabela Polja donio je gledateljima dosta neizvjesniju, ali i dosta grublju utakmicu, pa se dogodilo da su suci žutim kartonima morali u više navrata smirivati igrače i jedne i druge ekipe. Za vodstvo Višića zabio je Davor Brajković, da bi na 1:1 izjednačio Davor Dodig. Gabela Polje potom preko Ive Pehara prelazi u vodstvo rezultatom 2:1, da bi na 2:2 izjednačio Pero Menalo. Golom Ivana Cvitanovića Višići dolaze u prednost 3:2, da bi na 3:3 izjednačio Tomislav Dodig. Konačnih 4:3 i pobjedu svojoj ekipi donosi Davor Brajković.

Iako je tijekom susreta bilo uzavrelih strasti sve je bilo u žaru igre, pa su tako po završetku utakmice igrači i treneri jedne i druge ekipe čestitali jedni drugima na dobrom nogometu i zagrljeni napustili teren.

Liga mjesnih zajednica općine Čapljina nastavlja se večeras odigravanjem drugih utakmica četvrtfinala. U 20:40 sati sastaju se Bobanovo naselje i Opličići, dok će u 20:40 sati put do polufinala tražiti Čapljina 2 i Šuškovo.

 

{gallery}galerije_za_clanke/turnir_mjesnih_zajednica_2012/cetvrtfinale_2012{/gallery}

 

izvor: Zdravko Jakiša |caportal.info

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>