Danas (petak, 05. lipanj) je interno obilježen dan osnovne škole “Lipanjske zore” Višići. Razlog ovakvog skromnog obilježavanja je cjelokupna situacija povezana s korona-virusom, koja se polako smiriva i privodi kraju. Ove godine ispratili smo 48 učenika devetih razreda, kojima želimo sve najbolje u daljnjem školovanju i životu.

Učenica generacije je Nikolina Limov iz  centralne škole, kojoj su uručene nagrade, a to je: poklon knjiga od Naklade Alfa i novčane nagrade od Central osiguranja i Mjesne zajednice Višići.

Također su nastavnice hrvatskog jezika odabrale najbolje literarne radove. Prvo mjesto pripalo je Dariji Mijić (8. a) iz PŠ Domanovići i Katarini Boškovići (6. a) iz CŠ Višići, drugo mjesto podijelile su Iva Marijanović i Marija Budimir, obje iz 9. a PŠ Domanovići, dok su treće mjesto osvojile Lana Limov (8. a) iz CŠ Višići i Božana Kasalo (7. b) iz PŠ Domanovići.

Učiteljice iz PŠ Bobanovo Naselje su sa svojim učenicima priredile dva video priloga u kojima čestitaju dan škole, te im se zahvaljujemo na trudu.

https://drive.google.com/file/d/1SAbRFjI4bdHW6lsQy6GpdD39615SGfj-/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1NzCrC52Kw1FWAFzGWkZEiT0664vH1rab/view?usp=sharing

Nastavna godina završila je i za učenike prvih razreda, dok će ostali učenici (od 2. do 8. razreda) online nastavu pohađati do 12. lipnja.

Ugodan ljetni odmor želimo našim učenicima, a nadamo se da ćemo se iduće godine vratiti standardnom obilježavanju dana škole.

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>