Subotnja akcija čišćenja prilaza OŠ Lipanjske zore imala je iznimno uspješan epilog obzirom na broj mještana, oko 30, koji se priključio akciji te duljini očišćenog područja. Ne samo da je pročišćen siguran put do škole za naše najmlađe,  neumorni  volonteri su očistili još i plato te parking ispred župne crkve BDM u Dračevu, a kao aktivni sudionici sve smo zabilježili u galeriji slika.

 

Kao što je i najavljeno akcija je počela u 11:00h ispred OŠ Lipanjske zore gdje su se ubrzo odvojile dvije grupe krenuvši u dva različita pravca, jedna u pravcu Metkovića a druga pak u pravcu Čapljine. Tridesetak dobro raspoloženih volontera kroz druženje je u par sati svladalo veći dio trase neophodne za siguran put djece do škole. O ozračju među sudionicima najbolje govore izjave poput onih da je akcija pravi team building, a u opuštenoj atmosferi pridružio se nakratko i načelnik općine podržavši na taj način akciju. Također moramo naglasiti da su dobroj atmosferi pridonijeli i sami mještani koji žive uz M17 a koji su i sami pomagali te počastili sudionike hranom i pićem. Nakon što je pročišćen put do škole, veći dio okupljenih se zaputio do župne crkve BDM u Dračevu, gdje su očistili plato i parking ispred crkve, ovaj put uz pomoć mehanizacije koju je osigurao predsjednik MZ Višići.

 

 

{gallery}galerije_za_clanke/ciscenje{/gallery}

 

visici.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>