Naši mladi i perspektivni nogometaši iz generacije 2006., zajedno s vršnjacima iz Škole nogometa Limači Čapljina, te pod dirigentskom palicom bivšeg igrača HNK Višića Josipa-Ilije Kalfića ostvarili su zapažen rezultat na završnici Sportskih igara mladih u Sarajevu.

Nakon odigrane četiri utakmice u kojima su upisali tri pobjede (Zvijezda Gradačac 3:1, MNK Futsal Ljubuški 4:0, FK Vogošća 1:0) i poraz u polufinalu od NK Bosna Visoko 0:1, naši dječaci osvojili su brončanu medalju. Upravo je ekipa NK Bosna Visoko osvajač ovogodišnjih igara.

Po riječima trenera Josip-Ilije Kalfića dječaci su odigrali dosta dobar turnir, pa su malo teže podnijeli poraz u polufinalu, jer su željeli ponoviti uspjeh generacije 2005. koja je prošle godine osvojila Igre mladih. Međutim, konkurencija je ove godine bila još jača, a i svi su bili motivirani protiv naših nogometaša, koji su svojim igrama zavrijedili strah i poštovanje protivnika. Osim što su brojni osvajači turnira po Hercegovini, sada se za njih “pročulo i u Bosni”. Stoga nije mala stvar i nimalo subjektivno, ako ćemo reći da je ovo jedna od najuspješnijih škola nogometa u državi. Također vrijedi istaknuti pristup i ponašanje dječaka zbog čega su stekli simpatije i izvan nogometnih krugova.

I za kraj svaka čast treneru i njegovim igračima, kojima želimo uspjeh na sportskom terenu, ali i općenito u životu, te da ovu našu sredinu predstavljaju u što je moguće bolje svjetlu. A to oni svakako mogu i dokazuju iz natjecanja u natjecanje.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>