U nedjelju (20. svibanj) je na Čaerima odigrana posljednja ovosezonska utakmica u Županijskoj ligi HNŽ. HNK Višići ugostili su ekipu iz Vrapčića, FK Lokomotiva. Utakmica je praktički riješena već u prvom poluvremenu kada su gostili gubili 3:0, a još jedan pogodak primili su u drugom dijelu, tako da je konačni rezultat bio 4:0. U idućem kolu HNK Višići su slobodno, a u zadnjem igraju protiv NK Mostar.

Iako je rezultatski uvjerljiva pobjeda, ona je mogla biti i još veća. Ali završnica je bila slabija strana, a i gostujući vratar je imao par odličnih obrana. Na prvi pogodak čekalo se do 9. minute kada je Mario Čerkez pogodio za vodstvo. Dvije minute poslije Čerkez je ponovno u akciji, ali ovoga puta kao asistent, a sigurni realizator bio je Đure Raguž. Do kraja poluvremena u strijelce se upisao Goran Bule, a isti je igrač u 72. minuti postavio konačni rezultat 4:0.

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>