Sinoć (nedjelja, 14. srpanj) odigrane su prve utakmice, a prolaz u osminu finala osigurale su ekipe Autoškola “Zemir i Zlatko” i Pansioni “Gelja”. U ponedjeljak (15. srpanj) igraju Young Boys-Zoimpex Knešpolje- (21:00 h) i Škrapa Momići-Carski vinogradi.

U prvoj utakmici Autoškola “Zemir i Zlatko” uvjerljivo je i s visokim rezultatom nadigrala ekipu Discoclub “Downtown”. Konačni rezultat bio je 11:2. Kenan Šarić postigao je 6 pogodaka, Dino Bralj (3), Mirza Elezović (1) i Armando Zavitan (autogol). Za ekipu Downtown pogotke su postigli Mario Jurica i Bruno Jurica.

Drugu utakmicu odigrale su ekipe Pansioni “Gelja” i Nula bodova, a dalje u natjecanje prošla je ekipa Pansioni “Gelja” koja je pobijedila rezultatom 6:4. Utakmicu je obilježio odlični Nedjeljko Mrvalj koji je postigao hat-trick, a u strijelce su se upisali još Martin Cvitanović i Tomislav Jurković. Za ekipu Nula bodova pogotke su postigli Robert Bunoza, Zlatko Ivanković (2) i Toni Ivanković.

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>