FOTO: Rezultati od srijede (11. srpanj): Prolaz izborile ekipe Kala Comerce, MZ Trebižat i Staševica

U srijedu (11. srpanj) su na Malonogometnom turniru Višići 2012. odigrane tri utakmice, a postignuto je ukupno 18 pogodaka. U repassage su otišle ekipe The Game Club/STR Mimi, MNK Crni put i Caffe bar “Fontana”/Zvirovići-Prćavci, dok su Kala Comerce, Staševica i MZ Trebižat izborile prolazak dalje.

 

U prvoj utakmici snage su odmjerili MZ Trebižat i MNK Crni put. Igor Dragičević doveo je ekipu MZ Trebižata u vodstvo, te se s tim minimalnim rezultatom otišlo na poluvrijeme. Na 2:0 povisio je Luka Putica, a neizvjesnost u utakmicu vratio je Zvonimir Dragović. Međutim, MZ Trebižat je do kraja susreta uspio sačuvati prednost i tako proći prvi krug natjecanja.

Za MZ Trebižat nastupali su: Andrija Udženija, Marin Nikše, Mario Vrankić, Luka Putica, Danijel Rebac, Igor Dragičević, Domagoj Zubac i Gogo Suton.

Za MNK Crni put nastupali su: Miro Kužić, Ante Batinović, Marko Alimić, Vedran Raguž, Andrija Bebić, Zvonimir Dragović, Josip Šiljeg i Dragan Brečić.

U drugoj utakmici sastale su se ekipe The Game Club/STR Mimi protiv Kala Comerce. Mateo Kozarić pogodio je za vodstvo Kala Comerce, da bi Marko Karlović sa dva pogotka povisio prednost na 3:0. Ali srčani i pleminiti igrači iz ekipe The Game Club/STR Mimi uspijevaju smanjiti rezultat, a strijelac maestralnog pogotka bio je Sanjin Šarić. Međutim, igrači The Game Club/STR Mimi nakon ozljede Matka Maslaća (nakon brutalnog starta protivnika na njegov gležanj) ulaze u jedno tzv. “Bože sačuvaj” razdoblje igre, te primaju pet lakih golova. Ivan Ivanković (ubilježio asistenciju koja ni Xavij Hernandezu ne bi pala na pamet) i Bruno Knežević pokušali su reanimirati svoje suigrače, ali oni ih jednostavno nisu mogli pratiti. Tek pred kraj susreta ekipa The Game Club/STR Mimi postiže dva pogotka, ali i prima još jedan, te je konačni rezultat ove utakmice bio 9:3 za Kala Comerce.

Za The Game Club/STR Mimi nastupali su: Teo Knežević, Ivan Ivanković, Sanjin Šarić, Ivan Knežević, Antonio Ivanković i Matko Maslać.

Za Kala Comerce nastupali su: Davor Šutalo, Zoran Dodig, Leon Kozarić, Gabrijel Zubac, Marko Karlović, Antonio Galov i Mateo Kozarić.

Treću utakmicu odigrale su ekipe Caffe bar “Fontana & Zvirovići/Prćavci protiv Staševice. Za vodstvo ekipe Staševica pogodio je Denis Musulin, te se s rezultatom 1:0 otišlo na odmor. U drugom dijelu Caffe bar “Fontana” & Zvirovići/Prćavci izjednačili su preko Borisa Pehara, ali vodstvo nije dugo trajalo. Strijelac za konačnih 2:1 za Staševicu bio je Ljubo Roso.

Za Caffe bar “Fontana” & Zvirovići/Prćavci nastupali su: Perica Juko, Boris Pehar, Tomo Pavlović, Josip Brajković, Zdravko Kapular, Nikola Brajković i Stjepan Filipović.

Za Staševicu su nastupali: Mate Volarević, Ljubo Roso, Denis Musulin, Nikola Grgurović, Pero Đulas i Ivan Grgurović.

visici.com

 

 

{gallery}galerije_za_clanke/nogometni_turnir_2012/11.07.2012{/gallery}