FOTO: Rezultati 5. kola nogometaša Višića

Proteklog vikenda (07. i 08. listopada) nogometaši Višića upisali su pobjede. Dok su seniori tri boda upisali za “zelenim stolom” pod Bijelim Brijegom u Mostaru protiv Bune, omladinski pogon je uvjerljivo slavio na Čaerima protiv FK Turbina iz Jablanice, a na tim utakmicama briljirali su Petar Brajković i Krešimir Dugandžić. Brajković je postigao 6 pogodaka za predpionire, a konačni rezultat bio je 9:0, dok je Dugandžić postigao 3 pogotka u pionirskoj pobjedi 5:2. Predpioniri zauzimaju 2. mjesto (5 bodova manje od vodećeg Međugorja), a pioniri su 7. sa 4 boda. U idućem kolu pioniri i predpioniri gostuju kod FK Bjelopoljac.

Seniori su išli na gostovanje Buni, a utakmica je završila nakon 32 minute. U tih pola sata naši nogometaši stvorili su par izglednih prilika, od kojih je jedna završila pogotkom kojeg je sudac po našem mišljenju nepravedno poništio. Zatim slijedi ključni detalj na utakmici kada naš napadač Dejan Tolo klizećim startom/šutem odnosi loptu ispred domaćeg vratara gdje dolazi do kontakta kojeg je sudac karakterizira najstrožom kaznom. Domaći igrač Mario Barić burno je reagirao i u gužvi odgurnuo glavnog suca, koji je prekinuo utakmicu.

HNK Višići s ova tri boda zauzeli su 2. mjesto (9 bodova), kao i FK Blagaj, dok je prvoplasirana ekipa FK Bjelopoljac (12 bodova). Upravo se u idućem kolu igra derbi susret na Čaerima, gdje dolazi FK Blagaj (nedjelja, 13:00 h). Ova utakmica bit će odigrana u svjetlu humanitarne pomoći našem sumještaninu, mladom Ivanu Karamatiću, pa molimo sve koji mogu da dođe i podrže ovu akciju koju je organiziralo rukovodstvo kluba.