FOTO: PŠ Čeljevo u posjeti “Betaniji” i “Betlehemu” u Čapljini

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom danas (03. prosinac) su učenici 2. razreda iz područne škole Čeljevo posjetili radionicu za osobe s invaliditetom “Betlehem” i Dom za stare i iznemogle s hospicijem “Betanija” u Čapljini.

U pratnji učenika išla je njihova učiteljica, vjeroučiteljica, asistentica u nastavi i ravnatelj. Sve ih je dočekao ravnatelj Ante Bender s kojim su prvo obišli radionicu “Betlehem”, gdje su naši učenici izrecitirali i otpjevali par pjesama. Učenici su bili oduševljeni radionicom i poželjeli su ponovno doći. Od ravnatelja Bendera učenici su dobili lijepe darove koji su izrađeni u radionici “Betlehem”. Uz našu posjetu, koja je mnogo značila korisnicima “Betlehema” i “Betanije”, simbolično smo poklonili dvije torte, a naši preljubazni domaćini počastili su nas s jednom od njih i s već pripremljenim domjenkom.

Nakon prigodnog domjenka svi smo se zaputili u “Betaniju” gdje su se družili sa starijim osobama i osobljem koje se o njima brine. Također su i tu izveli svoje pripremljene pjesme, na čemu su im bili zahvalni prisutni korisnici Doma.

oslipanjskezore.visici.com