U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom danas (03. prosinac) su učenici 2. razreda iz područne škole Čeljevo posjetili radionicu za osobe s invaliditetom “Betlehem” i Dom za stare i iznemogle s hospicijem “Betanija” u Čapljini.

U pratnji učenika išla je njihova učiteljica, vjeroučiteljica, asistentica u nastavi i ravnatelj. Sve ih je dočekao ravnatelj Ante Bender s kojim su prvo obišli radionicu “Betlehem”, gdje su naši učenici izrecitirali i otpjevali par pjesama. Učenici su bili oduševljeni radionicom i poželjeli su ponovno doći. Od ravnatelja Bendera učenici su dobili lijepe darove koji su izrađeni u radionici “Betlehem”. Uz našu posjetu, koja je mnogo značila korisnicima “Betlehema” i “Betanije”, simbolično smo poklonili dvije torte, a naši preljubazni domaćini počastili su nas s jednom od njih i s već pripremljenim domjenkom.

Nakon prigodnog domjenka svi smo se zaputili u “Betaniju” gdje su se družili sa starijim osobama i osobljem koje se o njima brine. Također su i tu izveli svoje pripremljene pjesme, na čemu su im bili zahvalni prisutni korisnici Doma.

oslipanjskezore.visici.com

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>