FOTO: Prva večer pretkola na malonogometnom turniru Višići 2018.

Sinoć (ponedjeljak, 09. srpanj) je započeo malonogometni turnir Višići 2018. U pretkolu će igrati 20 ekipa, koje će se boriti za osminu finala. Danas (utorak, 10. srpanj) i sutra (srijeda, 11. srpanj) nema turnira zbog polufinalnu susreta Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji, a turnir se nastavlja u četvrtak (12. srpanj) utakmicama: 20:00 h ViS-Tip-Top, 21:00 h HNK Višići-No Way i u 22:00 h MZ Višići-Škrapa Momići.

Caffe bar Hennessy se sinoć nije pojavio na utakmici, pa je ekipa Caffe bar Label/Caffe bar Pink prošla dalje rezultatom 5:0.

U drugoj utakmici Apartmani Bonaca nadigrali su ekipu Prenj, a konačni rezultat bio je 11:3. Međutim, ekipa iz Prenja dobro se držala do poluvremena. Iako su loše otvorili utakmicu i gubili 2:0 nakon pogodaka Ante Musulina i Matea Ključe, igrači Prenja su ubrzo poravnali rezultat preko Boška Matića i Dragana Pažina. Ipak do kraja prvog poluvremena Marko Puljić ponovno dovodi ekipu Apartmani Bonaca do vodstva, te se rezultatom 3:2 otišlo na odmor. U drugom dijelu uslijedio je raspad ekipe Prenja, te je konačni rezultat utakmice bio 11:3. Pogodak za Prenj postigao je Josip Puljić, dok su pogotke za Apartmani Bonaca postizali: Mateo Ključe, Martin Puljić (2), Brane Puljić (2), Mišel Soče, Ante Musulin (2).

Treću utakmicu igrale su ekipe Stolac protiv Caffe bar Classic/Dalmata. Josip Raguž pogodio je za vodstvo Stoca, a Antonio Štimac je izjednačio, te je to bio rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu Antonio Štimac postiže još dva pogotka, a u strijelce su se upisali i Nikola Granić, te Darko Dodig (2). Konačni rezultat bio je 6:1 za ekipu Caffe bar Classic/Dalmata.