Jučer (nedjelja, 11. ožujak) su na Čaerima naši nogometaši odigrali drugu prijateljsku/pripremnu utakmicu, a ovaj put protivnik je bio FK Iskra iz Stoca. HNK Višići imali su par izostanaka, pa smo na vratarsku poziciju instalirali nekadašnjeg vratara Miloša Rajiča, dok smo na klupi za rezerve imali mlade nade: Juru Marića, Nikolu Rajiča, Mateja Šutala i Marka Maslaća, koji su u igru ušli zadnjih 10-ak minuta. Ovo je možda i po prvi puta da su za HNK Višići u istoj utakmici zaigrali otac (Miloš) i sin (Nikola).

Iako je teren bio težak za igru, prisutni gledatelji mogli su vidjeti pravu golijadu i preokret naših nogometaša. Filip Barić bio je prvo ime susreta s 3 postignuta pogotka, a u strijelce su se upisali Denis Marić i Josip Popović. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 3:2 za goste, a u drugom poluvremenu HNK Višići okreću rezultat u svoju korist, te na kraju pobjeđuju s 5:4.

 

Nema komentara

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvjezdicom su obavezna.

Možete koristiti HTML tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>